"Saga"

(Sapphiresky Let Fate Decide)

 er efter

"Royal" 
(Steadwyn Majestic Classical )

EE CH NO UCH DK UCH FI UCH LE UCH 
International champion 

World Winner 2014, Europe Winner 2015   

og

"Blomma"
(Steadwyn Best Of Me)

RLD N

 

Saga (Sapphiresky Let Fate Decide) her 6 måneder.

Sagas far "Royal" på stamtavlen kaldet "Steadwyn Majestic Classical" ""WORLD WINNER 2014, EUROPE WINNER 2015, INTERNATIONAL, NORDIC, FINNISH, DANISH, NORWEGIAN, LATVIAN AND ESTONIAN CHAMPION""

Sagas mor "Blomma" på stamtavlen kaldet "Steadwyn Best Of Me" ""RALLYBEGYNDERMESTER""

Saga har vi hentet hos Stephanie Burchard i Sverige den 9. juli 2015 da hun er 8 uger, hun kommer fra Kennel Sapphiresky.

Saga er af yderst fine udstillingslinjer på både fars og mors side, og så har hendes mor en rallytitle, så med Saga prøver vi at forene et smukt ydre og gode arbejdsevner.

Saga er en lille solstråle og spilopmager.
Hun går til nyt med stor nysgerrighed, hun skal undersøge alt hun kommer forbi.
Saga har gået til hvalpemotivation og agility, og nu træner vi rally lydighed.
Saga er rigtig dygtig og arbejdsvillig, en fryd af en collie at arbejde med. Vi er så langt med rally nu, at vi regner med, at hun skal gå konkurrence i 2017.

Saga er blevet udstillet to gange i 2015 som hvalp, og tre gange til  officielle udstillinger i 2016 som junior, og hun har bare klaret det så flot hver gang. 
I 2016 opnåede hun hver gang excellent og flotte placeringer, og den ene gang var det med CK (champion kvalitet), alle gange med fine kritikker.

Saga er både mentalbeskrevet og har været til hyrdeinstinkttest, og hun klarer bare alt i strakt pote.
Mentantaltesten gik super godt, bl.a er hun skudfast med 2 på skud, og da vu hyrdede får var hun bare tændt og arbejdede meget intenst.

Alle de gode egenskaber Saga har, er nogle vi skal arbejde videre på, så i 2017 skal hun både udstilles, stille op i rally lydighed, og så skal vi hyrde noget mere - vi har slet ikke weekender nok til alt det vi gerne vil.