Tirsdag den 14. januar 2020

Vi er ved at få lavet den helt store renovering af det hus vi har købt i Hou, så dagene går hurtigt her i kennelen.
Al indmad er pillet ned og skaffet af vejen, der er lige blevet lagt fjernvarme ind, der bliver slebet, høvlet, malet og afmonteret - og nu er der kommet nye gulve, køkken, bryggers, badeværelser og hegn, der bliver sat op her den næste uges tid.

Det er et KÆMPE arbejde, vi er i gang med, og der er meget koordinering, men heldigvis har vi professionelle håndværkere til at lave ombygningen for os.
Vi glæder os rigtig meget til at flytte og komme tæt på stranden og havet, det kommer til at tage os 5 minutter for os at komme ned på den fineste sandstrand.


Vi har jo stadig vores fem hunde, der også skal have en spændende hverdag, så de kommer ud på deres sædvanlige ture. I dag var jeg på DcH banerne med Saga, Assie og Eya, og jeg fik lige dette peltskud af Eya. Hvis man siger som en kat der miaver, så kigger hun så sødt med hovedet på skrå.

Eya bliver i dag 8 måneder, som tiden flyver afsted, hun er kommet i hendes første løbetid, ja her kan vi slet ikke følge med.

Ebony Moor´s Ebullient Eya 8 måneder

Onsdag den 8. januar 2020

Så er vi kommet godt ind i det nye årti med dette flotte billede af Ebony Moor´s Daredevil Duncan.
Duncan er fra D-kuldet og hvalpene derfra er nu 1 3/4 år gammel.

Alle hvalpene fra E-kuldet har klaret nytåret så flot, ingen skræmte vovser, og så vidt vides er hvalpene fra D-kuldet også stærke mentalt. Vi fik video af Duncan, hvor han går tur, mens der skydes raketter af, og han reagerer slet ikke, selvom der er meget lyd og lysglimt.
Vores egne hunde er også ret ligeglad med fyrværkeri. Saga kan ligge ude i haven og kigge på det hele, og hendes børn Assie og Eya er heller ikek bange overhovedet. Assie gøer når raketterne flyver, men han vil ud og fange dem, Eya observerer dem næsten ikke, men fortsætter bare med det hun har gang i.

Det nye år bliver spændende for os, for vi flytter i slutningen af januar måned. Renoveringen af det nye hus er i fuld gang, alt er gravet op og pillet ned - så nu starter snart det spændende med at bygge alt op igen. 

På hundefronten bliver der ro - håber vi, for vi har ingen hvalpeplaner i 2020. Vi skal hygge om de hunde vi har, vi skal gå ture ved stranden, som vi får lige i baghaven, vi skal træne lidt og så håber vi på lidt ferie sammen med hundene.

Mere følger hen ad vejen.

Ebony Moor´s Daredevil Duncan